Slecht weekend voor ATTC’77

Alle teams van tafeltennisvereniging ATTC’77 uit Aarle-Rixtel hebben hun competitiewedstrijd afgelopen weekend verloren, behalve het zesde team.

Gerdi van den Boomen, José van Turnhout en haar man Ruud ontvingen in de eigen hal het zesde team van MTTV’72 uit Mierlo. Alleen met Twan van der Zanden hadden de spelers van ATTC’77 moeite. José won van hem maar Gerdi en Ruud niet. Verlies in de dubbel maakte dat de wedstrijd eindigde in een 7-3 overwinning. Na drie wedstrijden staan ze op de derde plek in de 6e klasse K.

Het zevende team speelde ook thuis en wel tegen Valkenswaard 6. Richard Doensen begon tegen Bob Loesberg en verloor nipt. Dorette van den Elsen volgde zijn voorbeeld en verloor ook met twee punten verschil in de vierde game. Juul Verbeeten leek zijn teamgenoten te gaan volgen, maar wist de wedstrijd in de derde game te keren en hij won. De dubbel was weer voor Valkenswaard evenals de daarop volgende wedstrijden van Dorette en Richard. Juul won vervolgens van Ton Beerens, maar verloor zijn laatste wedstrijd van Bob Loesberg en is daarmee zijn 100% kwijt. Dorette kon ook haar laatste wedstrijd niet winnen. Gelukkig had Richard in de allerlaatste wedstrijd geen probleem met Beerens waardoor de schade beperkt bleef tot een 3-7 nederlaag.

Vorig seizoen is het eerste team gedegradeerd uit de 1e klasse en nu een klasse lager wil het maar niet lukken om te winnen. Met al twee verliespartijen op zak gingen Bart Boetzkes, Jean Paul Kanters en Johan Voorhout naar Eindhoven om te proberen Renata 3 te verslaan. Jean Paul won overtuigend van Ben Cornuyt, maar in zijn andere twee wedstrijden kwam hij net iets te kort. Gelukkig won hij samen met Bart de dubbel. Bart speelde goed in zijn enkels en won twee keer. Johan Voorhout heeft het zwaar in de 2e klasse en kwam ook deze week niet tot winnen. Met de 6-4 nederlaag staan de heren nu vijfde en in de gevarenzone voor degradatie.

Alle uitslagen:

Renata 3 – ATTC’77 1    6-4
Veldhoven 5 – ATTC’77 2   7-3
ATTC’77 3 – Veldhoven 11  4-6
Meppers 4 – ATTC’77 4    6-4
Flash 7 – ATTC’77 5     7-3
ATTC’77 6 – MTTV’72 6    7-3
ATTC’77 7 – Valkenswaard 6 3-7

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X