Competitie uitslagen

Competitie uitslagen

Service in beeld

Deze week was de eerste thuiswedstrijd voor het derde, zesde en zevende team van tafeltennisvereniging ATTC’77 uit Aarle-Rixtel. Het derde team, dat de competitie met een 7-3 overwinning begonnen was, speelde deze week tegen MTTV’72-4 uit Mierlo.

Werner Doensen beet het spits af tegen Henry Essing. Na een 2-0 achterstand, herpakte Werner zich en won uiteindelijk met 11-9 in de vijfde game. Vincent Braak had het zwaar te halen tegen Rianne Sleegers en verloor evenals Jeroen Doensen tegen de andere dame in het team van Mierlo. In de dubbel wisten de broers Doensen de stand gelijk te trekken, waarna ze naar een 5-2 voorsprong uitliepen. Vincent verloor toen van Elice van den Bogaert, maar Werner en Jeroen wonnen allebei weer, zodat wederom een 7-3 overwinning op het scorebord verscheen. Na de carnavalsvakantie spelen ze tegen Veldhoven 11 die ook al twee wedstrijden gewonnen hebben.

Het zesde team speelde tegen Renata 6 uit Eindhoven met de te sterke Albert Rooijmans, die eigenlijk drie klassen onder zijn niveau speelt. Dat bleek ook tegen ATTC want Dennis Verbruggen, Ruud van Turnhout en Gerdi van den Boomen verloren kansloos van hem. Dit was voor niemand echt leuk spelen. Gelukkig gingen de andere wedstrijden beter en wisten ze alle drie één wedstrijd te winnen wat de eindstand op 3-7 bracht, waarmee ze voorlopig op de derde plaats staan.

Na de 10-0 monsterzege van vorige week begonnen Marijn van Krieken, Dorette van den Elsen en Juul Verbeeten deze week vol goede moed aan de wedstrijd tegen ATTV’71-3 uit Asten. Juul was ook deze week in topvorm en won alle drie zijn wedstrijden en samen met Marijn de dubbel. Marijn wist nipt te winnen van Wim Sonnemans maar verloor zijn andere twee enkelwedstrijden. Dorette was één keer dicht bij een overwinning maar verloor uiteindelijk alle drie haar wedstrijden. De wedstrijd eindigde in 5-5, waarmee ze voorlopig bovenaan staan.

Alle uitslagen:

Return Oss 2 – ATTC’77 1  7-3
Best 1 – ATTC’77 2     6-4
ATTC’77 3 – MTTV’72 4    7-3
Best 2 – ATTC’77 4     9-1
Unicum 8 – ATTC’77 5    9-1
ATTC’77 6 – Renata 6    3-7
ATTC’77 7 – ATTV’71 3    5-5

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X