10 maart 2019

Na vier dagen jeugdcarnaval in een niet meer te herkennen en zeer mooi versierde gymzaal aan de Jan van Rixtelstraat in Aarle-Rixtel heeft Jong Ganzegat de gymzaal netjes opgeruimd en gepoetst zodat tafeltennisvereniging ATTC’77 op de woensdag alweer kon trainen. Want voor de tafeltennissers van ATTC’77 ging de competitie gewoon door in de vakantie met vier thuis- en drie uitwedstrijden. Alleen team 2 had hun wedstrijd al gespeeld op 15 februari uit tegen Deurne 2 en was vrij.

Het derde team was één de thuisspelende teams. Albert Scheepers, Henk van der Bruggen en Karel van der Putten speelden tegen Flash 3 uit Eindhoven. De verdedigend spelende Karel wisselde zijn kapballen goed af met forehand smashes, waarmee hij de tegenstanders regelmatig verraste. Hij won twee potjes, maar verloor van Henri Tegenbosch tegen wie Albert dan weer relatief eenvoudig won. Albert verloor helaas zijn andere twee wedstrijden en Henk won geen enkele wedstrijd. Ook de dubbel was voor Flash, wat de eindstand op een 3-7 nederlaag bracht.

Het vierde team gaat aan de leiding in de vijfde klasse H en afgelopen week speelden ze tegen hekkensluiter Flash 8. Jeroen van der Heijden en Vincent Braak hadden weinig moeite met Ruben Zuurman en Ebo Dieben, maar verloren beiden van de enige vrouw in de zaal, Kim Klaus. Vincent won daarnaast ook de dubbel samen met Werner Doensen, die zijn dag niet had. Hij verloor zijn eerste twee wedstrijden kansloos, maar herpakte zich in de allerlaatste wedstrijd. Hij won van Zuurman en bracht de eindstand op 6-4. De heren staan nog bovenaan met de nummers 2 t/m 5 heel dicht achter hen.

Ook team 7 speelde thuis en wel tegen Budilia 6. Het niveauverschil was groot en al snel waren alle tien de wedstrijden gespeeld. Gerdi van den Boomen en José van Turnhout waren oppermachtig en wonnen beiden al hun wedstrijden. Dennis Verbruggen liet één steekje vallen. Door de behaalde 9-1 overwinning zijn ze van de derde naar de eerste plaats gestegen op de voet gevolgd door Valkenswaard 5, Unicum 10 en Een en Twintig 5.

Alle uitslagen:

ATTC’77 1 – Never Despair 2 4-6

Deurne 2 – ATTC’77 2 4-6

ATTC’77 3 – Flash 3 3-7

ATTC’77 4 – Flash 8 6-4

Valkenswaard 4 – ATTC’77 5 6-4

Budilia 5 – ATTC’77 6 3-7

ATTC’77 7 – Budilia 6 9-1

Deurne 4 – ATTC’77 8 10-0


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X