Gratis tafeltennissen bij ATTC’77

De zomervakantie is weer bijna voorbij en velen van jullie zullen gezien hebben dat er tijdens de vakantie volop getafeltennist wordt. Op veel campings door heel Europa staan tafeltennistafels waar de jeugd zich verzamelt om een wedstrijdje te spelen, om met een hele groep “rond de tafel” te doen of om samen te chillen. Juist tijdens deze vakantieperiode is tafeltennis erg populair bij onze jeugd, maar dit hoeft niet alleen op vakantie zo te zijn. Bij ATTC’77 uit Aarle-Rixtel kun je het hele jaar door tafeltennissen! En voor de jeugd is dit het eerste half jaar helemaal gratis!

Vanaf woensdag 21 augustus start de jeugdtraining in de gymzaal aan de Jan van Rixtelstraat. De training is van 18.30 – 19.30 uur onder begeleiding van een professionele trainer. De skills van het tafeltennis worden bijgebracht, zodat je volgend jaar op de camping misschien wel die ene goede speler kunt verslaan of niet meer de eerste afvaller bent bij “rond de tafel”. Lijkt het je wat dan kun je gewoon mee komen doen op 21 augustus of de daarop volgende woensdagen. Aanmelden is niet nodig, maar mag natuurlijk wel: attc77@outlook.com. Batjes en balletjes zijn aanwezig.

Verder start ATTC’77 vanaf donderdag 5 september een nieuwe trainingsgroep voor volwassenen. Er wordt wekelijks van 19.30 – 20.30 uur getraind. Deze groep is speciaal bedoeld voor recreanten en nieuwe leden. Tijdens deze trainingen zullen de basisbeginselen van het tafeltennis worden bijgebracht en voor de meer gevorderde spelers worden de oefeningen afgestemd op hun niveau. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden, je kunt gewoon komen proberen of je het leuk vindt . Na een paar trainingen kun je beslissen of je lid wilt worden. De zaal is vanaf 19.15 uur open.

Op de andere speeltijden is de zaal inmiddels weer open en wordt er al volop getraind voor de nieuwe competitie. Op vrijdag 6 september is er nog een uitwisseling met TTC Deurne en MTTV’72 uit Mierlo zodat alle acht teams in de week van 9 september hopelijk helemaal klaar zijn voor het nieuwe seizoen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X