Achtste team ATTC’77 kent geen genade

Tafeltennisvereniging ATTC’77 uit Aarle-Rixtel is de competitie met wisselende successen begonnen. Het uit de zesde klasse gedegradeerde 8e team haalde flink uit tegen Maashorst 5 uit Uden. Dorette van den Elsen, Marijn van Krieken en Richard Doensen wonnen maar liefst met 10-0.

In het eerste team heeft Bart Boetzkes een stapje terug gedaan en Jean Paul Kanters staat reserve. Daarom zijn Jos Beniers en Johan Voorhout doorgeschoven naar William Vlamings. Dit nieuw samengestelde team komt uit in de 2e klasse en speelde in Oss tegen OTTC 2. William won al zijn wedstrijden. Johan Voorhout won één wedstrijd en samen met William de dubbel. Jos was verhinderd dus Mark Rovers uit het tweede team viel in en wist heel knap twee wedstrijden te winnen, eindststand 3-7.

Een klasse lager speelde Mark met zijn eigen team tegen Veldhoven 5 en daar won hij van de sterkste speler. Helaas verloor hij zijn andere wedstrijden. Ook Bart Boetzkes had de vorm nog niet helemaal te pakken en won één wedstrijd. Bij Frederieke van de Poel liep het niet veel beter, maar zij wist zich in twee wedstrijden volledig vast te bijten en deze uiteindelijk naar zich toe te trekken, eindstand 6-4.

Het derde team komt uit in de vierde klasse en heeft ook een kleine wijziging ondergaan. Karel van der Putten is vervangen door Henk Buiting. Voor Henk, die vorig seizoen nog zesde klasse speelde, is de vierde klasse wat hoog, maar tegen MTTV’72-3 uit Mierlo wist hij goed tegenstand te bieden èn een paar games te winnen. Albert Scheepers en Henk van der Bruggen wonnen ieder twee wedstrijden en samen de dubbel waarmee de teams elkaar uiteindelijk volledig in evenwicht hielden.

Het vierde team mag het na het kampioenschap vorig seizoen in de vijfde klasse opnieuw proberen in de vierde klasse. Helaas waren de Meppers 3 uit Heeze in de eerste wedstrijd te sterk. Jeroen van der Heijden won één wedstrijd en was er dichtbij tegen Tim van den Broek. Jeroen en Werner Doensen wonnen de dubbel maar alle enkels gingen verloren alhoewel Werner twee keer heel dicht bij een overwinning was, eindstand 8-2.

Alle uitslagen:

OTTC 2 – ATTC’77 1                        3-7

Veldhoven 5 – ATTC’77 2             6-4

ATTC’77 3 – MTTV’72 3                 5-5

Meppers 3 – ATTC’77 4                8-2

ATTC’77 5 – Unicum 8                   5-5

Unicum 10 – ATTC’77 6                 6-4

ATTC’77 7 – JCV 8                            2-8

ATTC’77 8 – Maashorst 5             10-0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X