ATTC’77 3 op pad met invaller

Het derde team van ATTC’77 heeft een beetje pech gehad omdat één speler uitgevallen is, maar dit wordt goed opgevangen door de spelers van de lagere teams. Deze week namen Henk van der Bruggen en Albert Scheepers vijfdeklasser Bart Willems mee naar Bergeijk. Bart won twee wedstrijden en zijn derde wedstrijd verloor hij in vijf games. Albert won eveneens twee wedstrijden en verloor zijn derde met minimaal puntenverschil. Henk won alleen zijn eerste pot maar wel samen met Albert de dubbel. De 6-4 overwinning brengt hen op een gedeelde tweede plek in de vierde klasse H.

Het vierde team maakte het erg spannend tegen Deurne 3. Menige game werd in de verlenging beslist, de ene keer in het voordeel van ATTC en andere keer trok Deurne aan het langste eind. De wedstrijd eindigde dan ook in een 5-5 gelijkspel. Jeroen van der Heijden was oppermachtig en won al zijn wedstrijden. Jeroen Doensen scoorde één maal en samen met Vincent Braak won hij de dubbel.

Het vijfde team trof Een en Twintig 5 uit Beek en Donk. Thijs Smulders, Bart Willems en Johnny van den Elzen waren goed op dreef en wonnen met maar liefst 1-9. Alleen Johnny liet een steekje vallen tegen Roel Beekmans. Met 24 punten staan ze gedeelde 3e net achter Stiphout 8 en Valkenswaard 4.

Met het zevende team lijkt de competitie elke week een beetje beter te gaan of ze zijn gewoon gestart tegen de sterkste teams. Tegen Valkenswaard 6 hadden Ruud van Turnhout, Gerdi van den Boomen en José van Turnhout weinig moeite, er werden alleen een paar games verloren met als eindstand een mooie 0-10 overwinning op het scorebord. Hiermee zijn ze van de vierde naar de tweede plek geklommen.

Alle uitslagen:

ATTC’77 1 – Bergeijk 3              3-7

ATTC’77 2 – Meppers 1             2-8

Bergeijk 6 – ATTC’77 3              4-6

ATTC’77 4 – Deurne 3               5-5

Een en Twintig 5 – ATTC’77 5     1-9

ATTC’77 6 – Veldhoven 15         2-8

Valkenswaard 6 – ATTC’77 7      0-10

Never Despair 12 – ATTC’77 8    1-9

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X