ATTC’77 sluit competitie goed af

Zes van de acht teams van de tafeltennisvereniging uit Aarle-Rixtel hebben zich gehandhaafd in hun competitieklasse en één team is kampioen geworden. Alleen het zesde team is met een vijfde plek in de zesde klasse nog niet zeker van klassenbehoud. Zij mogen op 6 december in een p/d-wedstrijd proberen hun meerdere te tonen tegen een nummer 2 uit de zevende klasse.

Het eerste team is na een gelijkspel in Tilburg tegen Tios’51 knap als derde geëindigd in de tweede klasse. Ook het tweede team kwam tot een derde plek, maar dan een klasse lager. In eigen huis hadden Mark Rovers, Bart Boetzkes en Frederieke van de Poel weinig moeite met degradant Budilia 3, met een 8-2 overwinning als gevolg.

Tja en goed voorbeeld doet goed volgen want ook Albert Scheepers, Henk van der Bruggen en Henk Buiting van team 3 eindigden als derde in de vierde klasse H. Tegen Veldhoven 10 werd weliswaar met 6-4 verloren maar dat maakte voor de eindstand niet meer uit.

Het vierde team speelde uit bij de kampioen in de vierde klasse Geenhoven 2, waar Vincent Braak, Werner Doensen en vooral Jeroen van der Heijden het de thuisclub erg lastig maakten. Vincent won één pot en Jeroen scoorde een hattrick. Door de 6-4 nederlaag eindigden ze, toevallig of niet, ook weer op de derde plek.

Tot slot het zevende team dat al jaren bovenin meedraait in de zesde klasse. Gerdi van den Boomen, Dennis Verbruggen en José van Turnhout ontvingen thuis MTTV’72 5 uit Mierlo. Vooral de zussen Gerdi en José waren in goeden doen met twee respectievelijk drie overwinningen. Dennis scoorde het zesde punt met als eindresultaat, je raadt het al, een derde plek.

Voor iedereen die ook wel zou willen tafeltennissen: je bent van harte welkom! Op maandagavond vanaf 20.00 uur is het vrijspelen voor volwassenen en op donderdag is het van 19.30-20.30 uur trainen voor recreanten en daarna vrijspelen. De jeugdtraining is op woensdag van 18.30-19.30 uur en het eerste half jaar mag de jeugd gratis mee komen doen! Dus loop gerust eens binnen, Jan van Rixtelstraat 30 in Aarle-Rixtel.

Alle uitslagen:

Tios’51 3 – ATTC’77 1                                    5-5

ATTC’77 2 – Budilia 3                                     8-2

Veldhoven 10 – ATTC’77 3                           6-4

Geenhoven 4 – ATTC’77 4                            6-4

ATTC’77 5 – Valkenswaard 4                      3-7

TTCV Van Herwaarden 9 – ATTC’77 6      2-8

ATTC’77 7 – MTTV’72 5                                 6-4

ATTC’77 8 – Meppers 4                                 7-3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X