Is het tij gekeerd voor ATTC’77-1?

Het vaandelteam van tafeltennisvereniging ATTC’77 uit Aarle-Rixtel wordt geplaagd door blessures en heeft daardoor slechts 3 punten uit twee wedstrijden. Afgelopen week deed Jean Paul Kanters weer mee. Samen met Bart Boetzkes en invaller uit het tweede, Mark Rovers speelde hij tegen Taverbo 4 uit Boxtel. Bart was in goeden doen en won alle drie zijn potjes en samen met Jean Paul de dubbel. Jean Paul won twee maal en Mark kon helaas geen wedstrijdje meepikken, maar de 6-4 overwinning zorgt dat ze weer aansluiting hebben gekregen bij de andere teams.

Bij het tweede team liep het ook nog niet echt lekker totdat Deurne 2 afgelopen week op bezoek kwam in Aarle-Rixtel. De ATTC-ers begonnen sterk en liepen uit naar een 4-1 voorsprong met twee overwinningen van Maurice Manders, één van Frederieke van de Poel en winst in de dubbel voor Jos Beniers en Frederieke. Frederieke en Jos verloren toen van respectievelijk Arjen Wilting en Geert Tops. Gelukkig won Maurice wel van Arjen, speelde Jos een spannende wedstrijd tegen Lars Raijmakers die hij met 12-14 in de vijfde game verloor, en harkte Frederieke uiteindelijk de winst binnen tegen Geert.

In de vierde klasse L speelde het derde team in Eindhoven tegen Flash 6. Albert Scheepers begon tegen Dennie Maas met een overwinning. Hierna maakten Henk van der Bruggen, Bart Willems en Albert het Flash regelmatig moeilijk maar winnen lukte niet. Tot de laatste partij. Hierin trok Henk aan het langste eind en ook hij won van Dennie Maas met 10-12 in de beslissende vijfde game. Over twee weken zal er gewonnen moeten worden van hekkensluiter Valkenswaard 4 om degradatie te voorkomen.

 Alle uitslagen:

ATTC’77 1 – Taverbo 4                                  6-4

ATTC’77 2 – Deurne2                                    6-4

Flash 6 – ATTC’77 3                                       8-2

ATTC’77 4 – Luto 5                                          5-5

Taveres 2 – ATTC’77 5                                   8-2

ATTV’71 2 – ATTC’77 6                                  2-8

ATTC’77 8 – Flash 9                                        2-8

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X