Albert Scheepers haalt uit tegen koploper

Het derde team, uitkomende in de 4e klasse K, kreeg koploper Flash 5 op bezoek. Routinier Albert Scheepers was goed op dreef en scoorde een hattrick. Henk van der Bruggen speelde het maximale aantal games, 15 stuks, maar kwam in de beslissende 5e game telkens te kort. Ook Bart Willems weerde zich kranig, maar moest telkens zijn tegenstander feliciteren. De 3-6 nederlaag brengt hen op een voorlopig veilige 4e positie in de poule.

Na drie weken rust mocht ATTC’77 8 eindelijk ook weer in actie komen in de eigen gymzaal. Ze speelden in de 6e klasse K tegen Veldhoven 13. Voor Richard Doensen was het zijn eerste wedstrijd sinds de competitie in maart van dit jaar was stilgelegd en hij maakte het meteen spannend tegen Tineke Verwimp. Uiteindelijk verloor hij met 9-11 in de vijfde game. Ook zijn andere twee wedstrijden was hij er dicht bij, maar winnen lukte helaas niet. Juul Verbeeten ging het beter af, hij won tweemaal. Dorette van den Elsen verloor haar eerste twee potten en besliste de laatste wedstrijd in haar voordeel, eindstand 3-6.

Het vierde team, dat in de 4e klasse M uit speelde tegen Veldhoven 8, ging het niet veel beter af. Een groot deel van de games werd met minimaal puntenverschil beslist, nagenoeg allemaal in het voordeel van Veldhoven. Jeroen van der Heijden en Jeroen Doensen wonnen allebei van Rob van den Hurk, maar daar bleef het bij. Vincent Braak won geen enkele wedstrijd. De heren staan nu laatste, dus volgende week moeten er punten worden gepakt om een degradatiewedstrijd te ontlopen.

In de 3e klasse M speelden Mark Rovers, Frederieke van de Poel en Jos Beniers thuis tegen Stiphout 5. Bij Mark  liep het lekker tegen Stefan Harmsen ondanks dat hij de wedstrijd verloor. Voor Frederieke gold hetzelfde tegen Tim Onstenk en voor Jos eigenlijk ook alleen wist hij wel de partij binnen te halen tegen Frederique van Hoof. In een thriller van een wedstrijd tussen Frederieke en Stefan werd de stand gelijk getrokken. In de wedstrijd tussen Mark en Frederique raakte de Stiphoutse geblesseerd waardoor ze niet meer verder kon spelen en ATTC 2 punten cadeau kreeg. Jos was goed in vorm en won nog van zowel Stefan als Tim en dat samen met verlies van Mark tegen Tim bracht de eindstand op 6-3, een welkome overwinning met een nare bijsmaak vanwege de blessure.

Alle uitslagen:

Bergeijk 4 – ATTC’77 1              7-2

ATTC’77 2 – Stiphout 5             6-3

ATTC’77 3 – Flash 5                  3-6

Veldhoven 8 – ATTC’77 4           7-2

Unicum 10 – ATTC’77 5             3-6

ATTC’77 6 – Veldhoven 14         7-2

Flash 10 – ATTC’77 7                7-2

ATTC’77 8 – Veldhoven 13         3-6

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X