ATTC’77 6 doet goede zaken

Het was een beetje raar om competitie te spelen terwijl alle kantines gesloten waren, maar gewapend met een flesje water of energiedrank waagden de spelers van ATTC’77 zich toch naar een wedstrijden.

Het vijfde team speelde een thuiswedstrijd tegen Veldhoven 11. Van de twee sterkste teams van de poule hebben ze al verloren dus nu was het zaak punten te pakken om de klasse te kunnen behouden. Tessa van den Boogaard en Henk Buiting verloren hun eerste wedstrijd ondanks dat ze dicht bij een overwinning waren. Ook bij Thijs Smulders was het spannend maar viel het kwartje de goede kant op. Dit leek Thijs vleugels te geven want hij won uiteindelijk al zijn wedstrijden. Henk en Tessa wonnen beiden van Van der Sommen wat de eindstand op 5-4 bracht.

Bij het zesde team gaat het voortvarend in de zesde klasse. Na winst in de eerste twee wedstrijden gingen Koos Martinali, Geert-Jan van Duijnhoven en Johnny van den Elzen naar Budel om Budilia 5 te verslaan. Geert-Jan speelde degelijk en won alle drie zijn wedstrijden. Johnny en Koos lieten ieder een steekje vallen wat de eindstand op 2-7 bracht. Met 21 punten uit drie wedstrijden gaan ze aan de leiding voor Een en Twintig 5.

ATTC’77 7 speelde thuis tegen OTTC 7 uit Oss. Gerdi van den Boomen, vorige week nog invaller bij team 4, beet de spits af tegen Van Peppel en won. Dennis Verbruggen en José van Turnhout volgden haar voorbeeld tegen Ahsmann respectievelijk Scholten. Zeker José speelde sterk en won uiteindelijk alle drie haar wedstrijden. Dennis volgde goed met twee overwinningen en Gerdi was er twee keer dicht bij maar kwam niet meer tot winnen. Door de 6-3 overwinning zijn ze een plaatsje gestegen in de ranglijst en staan nu derde.

Het achtste team heeft pech omdat zich in hun poule noodgedwongen twee teams hebben teruggetrokken. In plaats van tien wedstrijden spelen ze er nu slechts zes en deze week waren ze dan ook weer vrij.

Alle uitslagen:

Renata 2 – ATTC’77 1                     3-6

Unicum 5 – ATTC’77 2                   3-6

Valkenswaard 3 – ATTC’77 3      6-3

ATTC’77 4 – Deurne 3                    3-6

ATTC’77 5 – Veldhoven 11          5-4

Budilia 5 – ATTC’77 6                      2-7

ATTC’77 7 – OTTC 7                        6-3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X